N.P.N. "Fatlindi"

Bëjmë ndërtimin dhe shitjen e banesave

 

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
Mund te na kontaktoni ne kontaktoni ne kete numer 044-128-141.
Po ashtu edhe ne kete email [email protected]
Adresa rruga 12 qershori Ferizaj.