N.P.N. "Fatlindi"

Bëjmë ndërtimin dhe shitjen e banesave

N.P.N.Fatlindi Sign In or Register to add photos

Planet e disa ndertesave dhe shtepive te ndertuara nga ne.
« Back to Gallery 38 Photos
Ndertesa ne shitje ne ferizaj
0
Ndertesa e ndertuar ne prishtine
0
Shtepi private e ndertuar nga ne
0
Pamje te tjera te nderteses ne prishtine
0
Pamje tjeter e shtepis private
0
Pamje te tjera te nderteses ne prishtine
0
Pamje te tjera te nderteses ne prishtine
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Villa ekskluzive e ndertuar ne vitin 2013
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Pllaka e gjashte nga pjesa e dyte e objektit ne ferizaj pamja e armatures
0
Faza e suvatimit te jashtem
0
Faza e suvatimit te jashtem
0
Faza e suvatimit te jashtem
0
Faza e suvatimit te jashtem
0
Betonimi i pllakes
0
Betonimi i pllakes
0
Betonimi i pllakes
0
Ndertimi i gjamise ne fshatin komogllav nga N.P.N.Fatlindi gratis
0
Ndertimi i gjamise ne fshatin komogllav nga N.P.N.Fatlindi gratis
0
Ndertimi i gjamise ne fshatin komogllav nga N.P.N.Fatlindi gratis
0
Objekti ne lagjen e re i ndertuar ne vitin 2009
0
0
Objekti ne lagjen e re i ndertuar ne vitin 2009
0
 
1 - 38 of 38 Photos
Rss_feed