N.P.N. "Fatlindi"

Bëjmë ndërtimin dhe shitjen e banesave

Click here to edit text

Ndermarrja ndertimore Fatlindi ka nje staf profesional me pervoje 15 vjeqare ne perendim dhe 13 vite pervoj ne ndertimtarin e lart ne kosove.

Ne stafin e firmes ndertimore Fatlindi ka arkiteket dhe ingjinjeret me me ze ne Kosove.

Eshte e perpiket ne terminet dhe detyrat qe i vehen sipas kontrates.

Ndermarrja Ndertimore Fatlindi ka bashkpunim me Betonjerken me te afirmuar ne Kosove bashkpunim te mir fillte me fabriken e silkaporit ne fushen e pajtimit.